Schoenmakerij Van Baaden
Schoenreparatie & Orthopedie

Schoenreparatie

Onze "core business" of kernactiviteit is en blijft de schoenreparatie, door jarenlange ervaring en gebruikmakend van alleen materialen van topkwaliteit kunnen wij gerust zeggen dat er nog échte liefde voor het vak bestaat. Door goed kontakt met onze leveranciers kunnen wij scherp goede materialen inkopen en dat merkt u in de prijs. Wij leveren tegen een zeer redelijke prijs een écht stuk vakmanschap waar wij volledig achterstaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van o.a. Greve  Van Bommel   Van Lier   Crockett & Jones maar ook de damesschoenen van bijvoorbeeld Louboutin, de rode zolen kunnen wij met exact dezelfde kleur voorzien van een (heel) dun laagje rubber. Verder maken wij uw Dubarry Laarzen weer als nieuw met gehele nieuwe onderwerken die vanaf de basis opnieuw worden opgebouwd.

Regelmatig horen wij dat onze klanten versteld staan hoe hun schoenen er weer zo goed als nieuw bijstaan, twijfel dus niet en kom eerst eens langs om vrijblijvend te vragen wat de mogelijkheden zijn voordat u de schoenen weggooit.

Sinds 1986 verzorgen wij ook de schoenreparatie voor Hofstee Schoenen uit Laren, deze mooie winkel met het predicaat Hofleverancier is zeer zeker eens een bezoekje waard.